Det er svært at høre den person, der ringer, via Bluetooth-høreapparaterne, når der bruges en Android-smartphone

Hvis du vil være sikker på, at indgående opkald viderestilles til Bluetooth-høreapparaterne, skal opkald besvares ved hjælp af trykknappen på høreapparaterne.

Hvis ovenstående vejledning ikke løser problemet, kan du skrue op for lyden i opkaldet ved hjælp af lydkontrollen på telefonen.

Ved udgående opkald bør opkaldet startes ved hjælp af smartphonen. Alt efter hvilken smartphonekonfiguration du har, viderestilles opkaldet automatisk til Bluetooth-høreapparaterne.

Hvis ikke opkaldet viderestilles automatisk til Bluetooth-høreapparaterne, skal du trykke på Bluetooth-symbolet for at aktivere eller deaktivere signalet til høreapparaterne.

Hvis trykknapperne på høreapparaterne er konfigureret som lydkontrol, kan opkaldets og omgivelsernes lydstyrke justeres ved hjælp af disse trykknapper.

Hvis ovenstående vejledning ikke virker, skal du slette parringen på smartphonen, genstarte telefonen og høreapparaterne og parre dem med din smartphone igen.