Er Google Now/Google Assistant kompatibel med Bluetooth-høreapparater?

Ja.

Google Now/Google Assistant er kompatibel med Unitron Bluetooth-høreapparaterne. Start Google Now/Google Assistant, som du plejer, ved hjælp af din Android-smartphone. Hvis høreapparaterne er forbundet med smartphonen, kan lyden fra Google Now/Google Assistant høres i høreapparaterne.