Hvordan annulleres parringen med Bluetooth-høreapparaterne fra Android-smartphonen?

Sådan annulleres parringen med Bluetooth-høreapparaterne fra Android-smartphonen:

1. Gå til Bluetooth-indstillingerne fra startsiden

2. En liste med parrede enheder vises på skærmen

3. Tryk på ikonet ud for navnet på dine høreapparater

4. En popop-menu vises, hvor du skal trykke på Fjern parring eller Glem (afhængig af typen af Android-telefon)

Parringen er nu slettet fra din telefon, og høreapparaterne modtager ikke længere opkald fra denne telefon.