Hvordan overfører man opkaldets lydside fra høreapparaterne til højttalerne på en Android-smartphone?

Hvis opkaldet blev startet direkte på høreapparaterne, kan det sendes tilbage til smartphonen, så en anden person kan tale med den person, der ringer op.

Sådan viderestilles lyden fra opkaldet:

1. Når opkaldet er i gang, skal du åbne telefonappens skærmbillede (som er aktiv under opkaldet)

2. Find Bluetooth-symbolet, og tryk på det for at deaktivere opkaldslyden til høreapparaterne

3. Husk at deaktivere symbolet, før du giver telefonen til den anden person

Du må ikke deaktivere Bluetooth helt. Du skal kun deaktivere Bluetooth-symbolet i telefonappen.