Hvordan parrer man Bluetooth-høreapparater med en Android-smartphone, så de kan bruges til telefonopkald?

Følg disse trin for at parre en Android-smartphone med Bluetooth-høreapparater:

1. Gå til Android-telefonens startskærm, og gå til siden med Bluetooth-indstillinger (dette kan variere på de forskellige smartphonemodeller)

2. Tryk på skydeknappen for at aktivere Bluetooth

3. Åbn batteridækslet på Bluetooth-høreapparaterne i fem sekunder, og luk batteridækslet for at tænde høreapparaterne igen

4. Meddelelsen Tilgængelige enheder vises

5. Efter et par sekunder vises navnet på høreapparaterne. Tryk for at vælge det

6. Meddelelsen Anmodning om Bluetooth-parring vises. Klik på Ok

7. Der afspilles et bip i det parrede høreapparat, hvilket betyder, at forbindelsen er oprettet

Android-smartphonen er nu forbundet med høreapparaterne.