Danmark
Til høreapparatsbrugere Til professionelle
A Sonova brand

Unitron nyheder

Feb 21, 2017
Unitron annoncerer en ny platform og verdens mindste genopladelige høreapparat

Tempus tager kontrol over samtaler, og Moxi Fit R tilbyder ultimativ fleksibilitet og komfort.

21. februar 2017 – Kitchener, CanadaUnitron, en global nyskaber inden for høreløsninger, præsenterede i dag verdens mindste genopladelige høreapparater inden for deres klasse, Moxi Fit R, indbygget i Unitrons nyeste platform, Tempus.

Vi præsenterer Moxi Fit R - verdens mindste genopladelige høreapparat inden for sin klasse
Unitrons Moxi Fit R henvender sig til de 70 % af klienter1, som ønsker genopladelige høreapparater, og det er verdens mindste genopladelige høreapparat, som bringer ultimativ fleksibilitet til virksomhedens prisbelønnede design.


Ved at afbalancere de kraftige egenskaber af den nye Tempus-platform er Moxi Fit R:

  • praktisk, leverer mere end 24 timers brug, med 90 minutters trådløs streaming på en enkelt nats opladning;
  • fleksibel, og bruger både genopladelige og traditionelle zink-luft batterier, når en reserveplan er nødvendig;
  • brugervenlig, med telespole og trykknap til ultimativ kontrol og
  • miljøvenlig, da den genopladelige løsning erstatter op til 100 normale batterier

  

Unitron_TempusFamily_Version1_LG_RGB_FIN_HR2

   

Nutidens sundhedsforbrugere ønsker den samme fleksibilitet og bekvemmelighed fra deres høreapparater, som de kan få fra en smartphone eller enhver anden personlig enhed. Men samtidig vil de ikke gå på kompromis med komfort og æstetik,” siger Andre de Goeij, Produkt- og produktmarketingsdirektør for Unitron. “Moxi Fit R fjerner ethvert eksisterende kompromis mellem et høreapparats genopladelige evne og dets størrelse for at give klienter den ultimative fleksibilitet leveret i verdens mindste, genopladelige høreapparat.”

Tempus-platform leverer det bedste inden for samtaler
Personer, som bærer høreapparater, bruger næsten ⅔ af hver dag med at slutte forbindelser mellem samtaler2, og samtaler i omgivelser med støj og folkemængder er de lyttesituationer, de har sværest ved3. Tempus bringer nye teknologier til markedet, som tillader personen, der bærer høreapparatet, at deltage aktivt i alle typer samtaler, selv dem der finder sted med en betydelig baggrundsstøj. Tempus intelligente SoundCore-teknologi muliggør dette ved at samordne fire funktioner til at forstå lyttemiljøet og lave flydende justeringer. Tempus er 50 % mere præcis og 36 % hurtigere til at opfange og lokalisere tale end den tidligere Unitron-platform, og den leverer den hidtil mest realistiske og naturlige lyd.

“Traditionelle høreapparater kan ikke afgøre, hvilken retning tale kommer fra, og derfor er de ikke nyttige for lytteren, som forsøger at lokalisere samtaler.” Forklarer Ara Talaslian, Vicepræsident for R&D hos Unitron. “Med Tempus-platformen har vi opnået et kvantespring inden for nøjagtighed og i vores evne til samtidig at forstå lyttemiljøet og bestemme den specifikke retning, som talen kommer fra. Disse to egenskaber betyder, at en klients evne til at forstå og finde lydkilden går til næste niveau, og giver bedre lydkvalitet og en mere realistisk, naturlig og komfortabel lydoplevelse. Mellem de avancerede lydsystemegenskaber for Tempus og den lille genopladelige Moxi Fit R er dette den mest avancerede høreløsning, som Unitron har indført.

Et konsolideret øjebliksindblik i klientens lytteverden
Unitron fortsætter med at indføre nye metoder ud over produktet til at forstærke den samlede klientoplevelse, og præsenterer i dag en ny klientindsigtdataskærm, der leverer et enkelt øjebliksindblik i lyttelivsstilen for personerne, der bærer høreapparaterne. Nutidens sundhedsforbrugere er bedre informeret, har bedre kontrol over deres sundhed og er mere krævende, hvad angår en bedre klientoplevelse. Den banebrydende tilslutning af Unitrons patientvurderinger til Log It All (registrering af alt) og data logging giver hørespecialister konsolideret indblik for at starte mere konstruktive diskussioner med nutidens engagerede patient og udvikle en mere personlig løsning, der medfører bedre patientresultater.

 

1 Rechargeable hearing aid preferences survey. Heaingtracker.com. August 2016
2 Global Listening Environment Study. D. Hayes, Unitron 2016
3 MarkeTrak 9:A New Baseline “Estimating Hearing Loss and Adoption Rates and Exploring Key Aspects of the Patient Journey” Final Report March 2015.


 

MoxifitR_Dynamic_Black_400px

  

Om Unitron
Unitron er et globalt mærke, der forstår, at høreapparatsbranchen bygger på stærke, personlige relationer. Vi arbejder tæt sammen med hørespecialister for at forbedre livet for folk med høretab. Som medlem af Sonova Group har Unitron dokumenteret erfaring med at udvikle høreinnovationer, der giver naturlig lyd med ekstraordinær taleforståelse. Unitron har hovedsæde i Canada og distribuerer sit komplette udvalg af høreapparater til kunder i over 60 lande. For at få flere oplysninger kan du besøge os på nettet på unitron.com/dk.

Kontakter:

Tracy Phillips

Unitron Media Relations

+1 519 895 0100 ext 2121

tracy.phillips@unitron.com

Ellyn Winters-Robinson
Ignition Communications
(519) 574-2196
ellyn@ignition.ca

Hør mere
Kollaps
Aug 30, 2016
Unitron annoncerer verdens mindste trådløse RIC

Moxi Nows lillebitte størrelse leverer en kompromisløs kombination af æstetik, komfort og ydeevne

 

30 august, 2016 – Kitchener, Canada – I dag, med udgivelsen af Moxi™ Now, verdens mindste trådløse høreapparat, med højtaler i øregangen (RIC), beviser Unitron at småt både er smukt og kraftfuldt1! Moxi Now er det sidste skud på stammen hos Unitrons designfokuserede produktlinje af RIC høreapparater, herunder prisvindere af RedDot produktdesign, Moxi Kiss og Moxi Fit.

Verdens mindste trådløse RIC slutter sig til den mest designfokuserede produktlinje på markedet
Moxi Now er blot 20,2 mm høj og 6,5 mm bred. Og med 39 % mindre volumen end Unitrons næstmindste RIC, og 14 % mindre end den nærmeste konkurrent, leverer Moxi Now fantastisk komfort, smuk æstetik og intuitiv funktionalitet i den mindste trådløse RIC i verden. Med udgangspunkt i Unitrons klientcentrerede designfilosofi blev Moxi Now designet ved at sætte klientens behov i centrum. Den tilbyder den diskretion, som bærerne efterspørger, i et fuldautomatisk, højtydende, trådløst høreapparat, som de kan "anbringe og glemme" og bære komfortabelt dagen lang.

 

“Gennem vores designfilosofi er vi fortsat forpligtede til at skabe den bedste og mest komplette oplevelse muligt, samtidig med at vi gør teknologien transparent for brugeren", siger Unitrons Design Manager, Corey Banham. "Moxi Nows designsprog og organiske form giver klienterne et høreapparat, der er fuldstændig diskret og komfortabelt, for at imødegå barrierer mellem ibrugtagen og forbedring af klienters accept."

 

Fyldt med ydeevne
Det er verdens mindste høreapparat i dens klasse, og Moxi Now går ikke på kompromis med ydeevnen. Den er bygget på North-lydbehandlingsplatformen og kombinerer styrken af tre banebrydende funktioner - SoundNav, Sound Conductor og SpeechZone™ 2, hvilket lader klienterne deltage glædeligt i hver eneste samtale, mens de oplever naturlig lyd og behagelig lytning.

 

Fremmer klienterne oplevelse med Unitrons klientindsigter, der er de første i branchen

Moxi Now indeholder også Unitrons klientindsigter, der er de første i branchen til at forbedre rådgivning og optrappe klienternes engagement. "Log It All" fanger dokumentation fra den virkelige verden om klienternes lyttelivsstil, mens Patient Ratings afslører vigtig øjebliksinformation om, hvordan klienterne havde det med deres høreapparats præstation. Denne effektive kombination af objektiv dokumentation og subjektiv indsigt giver hørespecialister et komplet og nøjagtigt billede af en klient lytteoplevelser for at styrke evidensbaseret teknologianbefalinger og forbedre behandlingskvaliteten.


“Det kan godt være, Moxi Now er branchens mindste høreapparat, men ambitionerne bag det er ganske store", siger Bruce Brown, Vice President, Global Marketing for Unitron. "Det er et produkt, der er inspireret af nye kundeforventninger med hensyn til æstetik, komfort og ydeevne. Med klientindsigter leverer den en håndgribelig måde, hvorpå hørespecialister kan forbedre klienternes resultater."

 

1 Moxi Now er den mindste trådløse RIC i verden, baseret på ydre dimensioner, sammenlignet med andre produkter i dens klasse.

 


Om Unitron
Unitron er en global virksomhed, der forstår at høreapparatsbranchen bygger på stærke, personlige relationer. Vi arbejder tæt sammen med hørespecialister for at forbedre livet for folk med høretab. Som medlem af Sonova Group har Unitron dokumenteret erfaring med at udvikle høreinnovationer, der giver naturlig lyd med ekstraordinær taleforståelse. Unitron har hovedsæde i Canada og distribuerer sit komplette udvalg af høreapparater til kunder i over 60 lande. For at få flere oplysninger kan du besøge os på nettet på unitron.com/dk.

   

Kontakt:

Tracy Phillips

Corporate Media Relations, Unitron

+1 519 895 0100 ext 2121

tracy.phillips@unitron.com

Ellyn Winters-Robinson
Ignition Communications
(519) 574-2196
ellyn@ignition.ca

Hør mere
Kollaps
Apr 05, 2016
Unitron slår en proper næve med Stride™ M

Lille, chik og diskret, Unitrons nye 312 BTE leverer industriens højeste gain/output

 

5. april 2016 – Kitchener, Canada – Unitron, en verdensomfattende nytænker inden for teknologisk avancerede høreløsninger, præsenterede i dag Stride M, det nyeste og meste diskrete medlem af Stride-familien. Bygget på North™ lydbehandlingsplatformen og i stil med Unitrons klientcentrerede design leverer Stride M 312 BTE stærk ydeevne i en stil, der understreger komfort, æstetik og intuitiv funktionalitet.

Fuld af ydeevne
Stride M er bevis på, at stor ydeevne kan leveres i selv den mindste pakke. 312 bag-øret (BTE) høreapparatet afrunder Stride produktfamilien på North-platformen, ved at levere førsteklasses effekt med det højeste output i industrien. Stride M udnytter Norths kendte funktioner, inklusive SpeechZone 2, SoundNav og Sound Connector, og giver klienterne en fantastisk lytteoplevelse, selv i de mest krævende lydmiljøer, og omfatter en teleslynge til dem, der har brug for den.

 

Chik og diskret
Ud over en kraftfuld effekt er Stride M Unitrons mest moderne og diskrete BTE. Høreapparat er fantastisk, det diskrete look er inspireret af Unitrons klientcentrerede designfilosofi, som fokuserer på at levere komforten og stilen, som hørespecialister har brug for til at nedbryde klienternes barrierer for accept og brug.

 

“Stride M er Unitrons mindste BTE, men formår alligevel at levere det højeste output af alle 312 BTE i industrien, hvilket gør det velegnet til klienter med et stort udvalg af høretab, eller som af forskellige årsager ikke kan gå med en øresnegl (RIC)," siger André de Goeij, direktør for produktadministration og produktmarketing hos Unitron. "Og endnu bedre, Stride M leveres med en diskret og fantastisk stil. Alle vores North-platformhøreapparater er designet til at opnå den perfekte blanding af æstetik, fuldendt komfort og intuitiv funktionalitet, men når det gælder klientcentreret design, er der ingen inden for industrien, der har en BTE, som når denne til sokkeholderne.”

 


Om Unitron

Unitron er en global virksomhed, der forstår at høreapparatsbranchen bygger på stærke, personlige relationer. Vi arbejder tæt sammen med hørespecialister for at forbedre livet for folk med høretab. Som medlem af Sonova Group har Unitron dokumenteret erfaring med at udvikle høreinnovationer, der giver naturlig lyd med ekstraordinær taleforståelse. Unitron har hovedsæde i Canada og distribuerer sit komplette udvalg af høreapparater til kunder i over 60 lande. For at få flere oplysninger kan du besøge os på nettet på unitron.com/dk.

 

Contact:

Tracy Phillips

Corporate Media Relations, Unitron

+1 519 895 0100 ext 2121

tracy.phillips@unitron.com

Ellyn Winters-Robinson
Ignition Communications
(519) 574-2196
ellyn@ignition.ca

Hør mere
Kollaps

Medieforespørgsler og foredragsanmodninger

Spørg os bare, vi er altid klar til at fortælle om Unitron!

Laura McFadden
Director Unitron Media Relations
(519) 895-0100 ext. 2097
mediarelations@unitron.com

Youtube

Vi har nogle fremragende videoer der demonstrerer

vores personer

og teknologier

Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.