Zorg dat elke stap in het hoorzorgtraject prettig is, vanaf de allereerste afspraak.  

Nieuwe of bestaande cliënten zijn vrij om hoortoestellen uit te proberen op de plaatsen waar zij tijd doorbrengen, elke dag weer. Zonder zich daarbij gedwongen te voelen een beslissing te nemen of een financiële verplichting aan te gaan.

Zorg dat u iedere akoestische levensstijl volledig begrijpt en dat u een compleet overzicht hebt van de luisteromgevingen waar uw cliënt daadwerkelijk tijd doorbrengt. Combineer dat met actuele beoordelingen van de kwaliteit van luisterervaringen en benut uw inzichten voor een optimaal gepersonaliseerde hooroplossing.

Alles verandert voortdurend. Dankzij onze open platform-benadering kan de cliënt op elk gewenst moment upgrades van technologieniveaus doen gedurende het leven van het hoortoestel. Bovendien kunt u vanuit uw luie stoel of ergens onderweg bijstellingen toepassen die uw hoorspecialist op afstand heeft gedaan.

Tijdens het ontwerpen van hoortoestellen staat de gebruiker altijd centraal in onze innovatieprocessen. Zo lossen we echte pijnpunten op en verbeteren we de totale hoorzorgervaring. Sterker nog, onze focus op esthetiek, comfort en intuïtieve functionaliteit heeft ons zes Red Dot Awards opgeleverd, waaronder het meest recente productontwerp voor Moxi™ Jump R.

Sluit u aan bij de honderden hoorspecialisten die overal ter wereld transformerende hoorervaringen brengen.