Wat vindt u belangrijk bij een bedrijf dat hoortoestellen produceert? Natuurlijk geweldige geluidsprestaties, maar wij vinden dat u veel meer mag verwachten. 

Soms zijn de meest geavanceerde oplossingen de oplossingen die u helemaal niet opmerkt. Onze signaalverwerkingstechnologie is ontworpen om een natuurlijke luisterervaring te bieden met behulp van een optimale first fit met een soepele overgang naar maximale helderheid – plus automatische detectie en reactie op veranderende luisteromgevingen.    

Het ontwerp van onze bekroonde, compleet uitgeruste en universeel koppelbare hoortoestellen combineert een fraai uiterlijk met comfort en intuïtieve functionaliteit voor het oplossen van levensechte problemen. 

Net zoals een reis veel meer is dan alleen wat punten op een kaart, draait beter horen om meer dan alleen een audiogram. Onze op ervaringen gebaseerde innovaties combineren metingen van geluidsprestaties met continue zorg, en maken optimaal gebruik van op gegevens gebaseerde inzichten om zo keer op keer een onovertroffen hoorzorgervaring te verzekeren. 

Wij ondersteunen hoorspecialisten en cliënten tijdens elke fase van het hoorzorgtraject. Vanaf de first fit tot het aanpassen aan toekomstige behoeften: datagestuurde metingen van geluidsprestaties helpen bij het creëren van een indringende, geoptimaliseerde en nauwkeurige luisterervaring.

Ervaar het verschil met het sllimme, prijswinnende ontwerp met Moxi B-R

Moxi B-R heeft erkenning gekregen met een 2021 Red Dot Award voor buitengewoon product ontwerp, maar is niet alleen voor een mooi uiterlijk beloond. Moxi B-R is ons nieuwste generatie hoortoestel dat zorgvuldig ontworpen is om tegemoet te komen aan de wensen van echte mensen. Hij is slank, klein, in verbinding en zit bomvol prestaties om dragers te helpen het leven te leven met vertrouwen en spontaniteit. Met 7 ontvangen Red Dot Awards sinds 2014 bewijst Unitron dat slim ook stijlvol kan zijn.