Sinds 2014 hebben veel van onze producten de prestigieuze Red Dot Award gewonnen, evenals de iF Design Award, de MUSE Design Award, en bovendien zijn ze bekroond in de Hearing Technology Innovator AwardsTM.

Een combinatie van onze geluidsbewerkingstechnologie, ervaringsinnovaties en intuïtief design zorgen voor personalisatie en optimalisatie.

Soms zijn de meest geavanceerde oplossingen de oplossingen die u helemaal niet opmerkt. Onze signaalverwerkingstechnologie is ontworpen om een natuurlijke luisterervaring te bieden met behulp van een optimale first fit met een soepele overgang naar maximale helderheid – plus automatische detectie en reactie op veranderende luisteromgevingen.    

Het ontwerp van onze bekroonde, compleet uitgeruste en universeel koppelbare hoortoestellen combineert een fraai uiterlijk met comfort en intuïtieve functionaliteit voor het oplossen van levensechte problemen. 

Net zoals een reis veel meer is dan alleen wat punten op een kaart, draait beter horen om meer dan alleen een audiogram.Onze reeks aan functies voor ervaringsinnovaties creëren en gebruiken datagestuurde inzichten waarmee we een unieke en gepersonaliseerde hoorzorgervaring kunnen bieden.

Wij ondersteunen hoorspecialisten en cliënten tijdens elke fase van het hoorzorgtraject. Vanaf de first fit tot het aanpassen aan toekomstige behoeften: datagestuurde tracking van geluidsprestaties helpen bij het creëren van een indringende, geoptimaliseerde en nauwkeurige luisterervaring.